4 зодии, които обичат секса за една нощ

Кои са тези страстни любовници, обичащи приключенията без ангажименти

4 зодии, които обичат секса за една нощ
Източник : az-jenata.bg

Сексът за една нощ е табу за някои и забавление за други. Четири зодиакални знака са особено привързани към този тип неангажиращи интимности, защото обичат забавленията без обвързване. Това ги прави и много добри любовници с доста опит и въображение. Тези четири зодии имат силно изразена сексуалност и са склонни да експериментират без колебания. Кои са те?

Стрелец

Стрелците са едни от най-забавните представители в зодиака. Те са винаги готови за купон. Барове, музика и танци до сутринта, приключения и шумни компании са само част от любимите им занимания, включително и интимните преживявания за една нощ. Като едни от най-големите приключенци в зодиака, Стрелците са непрекъснато в търсене на огнената, всепоглъщаща и интересна любов, която да ги изненадва всеки ден. И в това търсене те откриват много други мимолетни връзки, които поддържат пламъка им по време на търсенето.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Стрелец

Стрелците знаят как да омагьосват. Ще привлекат вниманието ви, ще ви заведат на купон до зори, а след това ще ви поканят в дома си, обзаведен в невероятно ексцентричен и приглушено секси осветление. Изкуството да прелъстяват е в кръвта на Стрелците. Когато си набележат някого, не се отказват, докато не го вкарат в леглото си.

Телец

Телците винаги знаят как да ви накарат да се чувствате специални, глезени и обгрижвани. Дори да е само за една нощ, Телецът ще засвидетелства цялото внимание, на което е способен, за да си прекара шеметно. Ще ви обсипе с шампанско и бонбони, ще ви ухажва и залива с комплименти. Телците знаят как да го правят бавно и приятно, така че никога да не го забравите.

Кои зодии са независими във връзките и кои не?

Дори на сутринта очаквайте изненади – специална закуска, вкусни изкушения, горещо кафе и цветя. Всичко това може да ви накара да си мислите, че ще има и втора среща, но това изобщо не е задължително. Телците се влюбват трудно. Това не им пречи да се забавляват преди това и да го правят по всички възможни начини без да скъпят жестовете си. Просто не бързайте да мислите, че Телецът е влюбен във вас, дори да ви обсипе с вниманието си. Ако срещата не се повтори, значи сте попаднали в капана на еднодневната любов на Телеца.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-големите почитатели на секса за една нощ. Те са влюбени до уши в себе си и рядко могат да изпитат силни искрени чувства към друг човек. Затова са големи почитатели на неангажиращите еднократни връзки. Доставят им удоволствие без да объркват и усложняват живота им. Сексът за една нощ е типично проявление на тъмната страна на Скорпиона, която заема голяма част от личността му. Ако вие сте секси и привлекателни, и се намирате в компания от много хора, сред които има Скорпион, бъдете сигурни, че ще бъдете старателно и агресивно ухажвани, докато не се предадете.


Скорпионите са комбинация от страст, приключения, горещи и шеметни връзки без обвързване, които лесно успяват да съблазняват с чара си. Те са идеалната свалка за една нощ, защото са една от най-авантюристично настроените зодии.

Козирог

Козирозите правят едни от най-шеметните еднодневни любовни връзки. Никога няма да ви оставят, ако са ви набелязали като страстна цел. Ще ви изпратят съобщения, ще ви изпратят дори кола, която да ви вземе и да ви доведе в тяхното любовно царство. Преди да сте се опитали да откажете, ще се озовете в тяхната прегръдка в ергенската им квартира за забавления. Козирозите не се срамуват и страхуват да кажат онова, което мислят. Директни са и ще ви обстрелват със съблазнителни изречения, докато не се поддадете на изкушението


Бъдете сигурни, че Козирогът няма да ви даде годежен пръстен скоро, ако изобщо ви е поканил на втора среща. Той се нуждае от повече време, за да се увери в това дали има чувства. А дотогава той предпочита да залага на секса за една нощ, който му носи удовлетворение и го държи далеч от стреса на връзките. Не забравяйте, че вие вероятно не сте единственият контакт в списъка му с телефони за еднократни забавления.