Ето как Миа Халифа се подготви за Третата световна война

Участвалата във филми за възрастни Миа Халифа се обърна към милионите си последователи в Twitter и сподели притесненията си относно случващото се в Близкия изток.

Ето как Миа Халифа се подготви за Третата световна война

От съобщенията на родената в Ливан бивша порноактриса, а сега медийна личност, спортен коментатор, уебкам модел, потребителите научиха, че тя вече е разработила тактически план как да се справи със ситуацията и дори показа фланелка с руския герб.

“Съединените щати са в конфликт с Иран. Иран е съюзник на Русия”, пише Халифа и добавя пред снимката. – “Правя го за всеки случай.”

Звездата отбелязва, че тази фланелка е нейният комплект за спешно бягство и спасение в Русия.

Миа Халифа разказва още, че е успяла да вземе дрехата, когато известният руски хокеист Александър Овечкин започва да играе за „Вашингтон Кепиталс“, нейния любим клуб от НХЛ.

След като се отказва от порноиндустрията, Миа е направила много, за да се промени ставайки онлайн инфлуенсър, говорейки за храна, спорт и пътувания.

26-годишната Халифа винаги се е опитвала да омаловажи времето си във филмите за възрастни, като преди време разкри, че е спечелила по-малко от 10 000 паунда от участието си в порнофилмите.

Тя редовно радва феновете с актуализации за живота си чрез Instagram, а също така публикува горещи селфита за своя легион последователи.

По-рано Миа Халифа бе споделила и за своята стигмата, с която се сблъсква, след като напусна индустрията за възрастни като една от най-гледаните порно актриси в света.