Гери Малкоданска стяга сватба с архитект (Синоптичката работи и за второ бебе)

Гери Малкоданска стяга сватба с архитект (Синоптичката работи и за второ бебе)
Алекс Ковачев и Гери Малкоданска

3 години след като се сгоди за архитекта милионер Алекс Ковачев, Гери Малкоданска най-после ще облече бялата рокля, узна Highlifetoday.eu.

Синоптичката и годеникът й смятат да се оженят през 2020 като вече имат и две дати, между които се колебаят. Освен това Гери сподели, че отново е готова да стане майка, затова и иска сватбата да бъде преди да забременее.

Макар до скоро да се страхувала от идеята за второ раждане, заради проблемното първо, Гери осъзнала, че иска малкият Лео да има сестричка. Самата тя има брат, с когото са изключително близки.

Не е тайна, че Малкоданска изкара почти цялата си първа бременност на легло, тъй като бебето искало да излезе още в първите месеци и имало риск както за неговия живот, така и за нейния. 

Въпреки усилията на лекарите, тя пак роди преждевремнно, а бебето бе поставено в кувьоз. "Страхът е, че можеш да родиш детенце под килограм, страхът е, че то може да се справи, но не знаеш какви ще са последствията, страхът е и да родиш в седмия месец.", споделя Гери.

Сега обаче страховете са в миналото, а Лео ще бъде шафер на сватбата на родителите си, пише Ретро.