Как да обръснем катеричката

Как да обръснем катеричката

1. Ако сте си отгледали прекалено дълги косми, започнете с ножицата. Най-безопасно е да използвате детски ножици за изрязаване на нокти. Техните върхове са заоблени и няма никаква вероятност да се нараните. Изрежете космите под половин сантиметър. Колкото по-къси, толкова по-лесно ще ги избръснете след това.

 

2. Добре е да правите това над тоалетната чиния. Така ще си спестите последващо чистене или запушване на канала. 

 

3. Сапунисайте се. Използвайте сапун с неутрално PH. ПОвечето жени използват душ гел за хигиена на вагината, но при бръснене ви трябва нещо, което образува повече пяна. Нужно е всички косми да са мокри и сапунисани, така стават по-меки.

 

4. Ако искате да имате най-доброто, вземете си специален гел за бръснене. Най-качествените са с алое вера, което омекотява и хидратира кожата. Има и специални масла за бръснене. Само се уверете, че няма да са тежки за типа на кожата ви и така да запушат 5. Не бързайте. С едната ръка опънете кожата. Така може да сте сигурни, че няма да пропуснете участък с косми, а и няма да се порежете. Бръсненето се извършва по посока на растежа на косъма.

 

6. Поставете краката си на нещо високо и стабилно. Така ще се открият и най-труднодостъпните места. Само внимавайте да не се подхлъзнете. Бръснете малки участъци. 

 

7. Но как да обръснем срамните устни? Вагината на всяка жена изглежда по различен начин. Някои косъмчета са по-рошави, други - пригладени, малките срамни устни са дълги, на други - къси и прилепнали. Ако имате палаво настроен партньор, сега е времето да го накарате да ви помогне и да превърнете този акт в сексуална игра. 

 

8. Бъдете особено внимателни с областта около ануса. Там кожата е много набръчкана и лесно се получават порязванияпорите