ПАВЕЛ-„МЕДИ Е „ВИНОВНИКЪТ „ ЗА СТАРТА НА МОЯТА ПРОФЕСИОНАЛНА КАРИЕРА!“

ПАВЕЛ-„МЕДИ Е „ВИНОВНИКЪТ „ ЗА СТАРТА НА МОЯТА ПРОФЕСИОНАЛНА КАРИЕРА!“

 

ПАВЕЛ Е НОВОТО ОТКРИТИЕ НА ПОП-ФОЛКА. ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ Е РОДОМ ОТ СМОЛЯН,НО В МОМЕНТА ЖИВЕЕ И УЧИ В СОФИЯ. ПРЕДИ БРОЕНИ ДНИ ПРЕМИЕРА НАПРАВИ И ПЪРВИЯТ МУ САМОСТОЯТЕЛЕН ПРОЕКТ, ОЗАГЛАВЕН – „ЗВЕЗДА“ ПО МУЗИКА И АРАНЖИМЕНТ НА ОЦКО.МЕЧТАТА МУ Е ДА ПОСТИГНЕ ВЪРХОВЕТЕ КЪМ КОИТО СЕ СТРЕМИ. КАКВО РАЗКАЗА ПАВЕЛ ЗА НАШАТА МЕДИЯ ПРОЧЕТЕТЕ СЕГА!

 

1.Как реши да се занимаваш професионално с музика?

   Павел: Още от ранно детство, когато бях на 6годишна възраст, направих първите стъпки към музиката. Тогава моята баба беше забелязала, че имам талант и мога да пея. Заведе ме при музикален педагог, а именно родопският изпълнител Младен Койнаров - той ми показа пътят към музиката! След 8 годишно обучение при него, естествено продължих да се занимавам с това и отидох да уча в музикално училище. Именно там завърших средното си образование, което е професионално-музикално. През 2018г. бях приет в Софийскии университет със специалност Музикална педагогика по поп и джаз пеене, където следвам и до този момент. Естествения завършек на моя път бе създаването на първия ми музикален проект и започването на професионална музикална кариера.

 

2.Защо избра поп-фолка?

   Павел: Закърмен съм с народна музика, но още от ранно детство ме влече този стил в музиката и тези ритми. Аз не деля музиката на стилове а на качество. В този стил се чувствам силен и смятам, че максимално мога да се разгърна и да дам от себе си на публиката.

3.Какво остава скрито за публиката? Всичко ли е толкова розово, както изглежда?

  Павел: Скрити за публиката остават емоциите преди и по време на създаването на един музикален проект. Например това, как сме на снимачната площадка по 48ч., и всеки дава всичко от себе си, в името на крайния резултат, който излиза на екран, и който е създаден за уважаемия зрител! Именно за това казвам, че трудът трябва да се цени! Всички влагаме средства и емоции за да радваме публиката, а ние сме щестливи, когато трудът ни се оценя и публиката радва нас!

4.Какво те мотивира да твориш?

  Павел: Емоциите преди, по време, и след създаването на някоя песен. Щастието, възхищението и любовта, които виждам в очите на хората, когато слушат моята музика.

 5.Семейството ти подкрепя ли те в новото ти начинание?

   Павел: Да! Семейството ми и всички мои близки са неотлъчно до мен, от самото начало! За което им благодаря!

6.С какво се занимаваш,освен с пеене?

  Павел: . Професионално се занимавам единствено с пеене. В ежедневието си ходя на лекции, чета, разхождам се, и всички обичайни неща за всеки един от нас.

7.Мислиш ли,че младите изпълнители биха пожънали този успех,който имат най-големите в този бранш?

   Павел: Това зависи само и единствено от нас. Ако обичаш истински това, което правиш, ако даваш максималното от себе си, ако се трудиш за постигането на успехите си - те със сигурност ще дойдат. Много е важно с какви мисли започваш при създаването на нещо ново. Ако тръгваш с мисъл за слава и пари - обречен си на провал, но ако започваш с мисъл за развитие, удовлетворение или да зарадваш публиката си - почти сигурно е, че ще пожънеш успех!

8.Как ще коментираш ситуацията в България в момента? 

  Павел: Няма какво да коментирам, ситуацията е ясна. Мога да посъветвам хората, да се опитат да мислят по-положително и да не се вглъбяват единствено в това. Времето ще покаже какво ще се случи и как ще се стекат обстоятелствата, а аз вярвам, че времето си знае работата. Така или иначе, каквото има да се случва - ще се случи. Животът е кратък, оползотворявайте го с позитивни мисли!

 

9.На какви проекти ще залагаш вбъдеще?По-ритмични или с по-социално послание?

   Павел: Смятам, че ритъмът на музиката няма общо с посланието на текста. Вече работя по втората си песен, която е ритмична, мелодична и с любовно послание. На по-преден етап ще издам повече подробности, както и кои са хората от екипа, които заедно с мен стоят зад името и създаването и.

 

10.Как се виждаш, след 10 години?

  Павел: С поне 3 албума, много песни и още по-вдъхновен да работя и да радвам почитателите на нашата музика!

 

11. Защо избра Оцко?

  Павел: Първо да отбележа, че на този етап съм свободен изпълнител и нямам договор с никоя музикална компания или продуцент. Виновникът за старта на моята музикална кариера е Меди! Една вечер ми се обади и каза: "Павка, след 20 мин. имам среща с един музикален продуцент, можеш ли да дойдеш веднага, за да ви запозная?". Аз разбира се, хванах първото такси и тръгнах веднага. Меди ме заведе в студиото на Оцко, където се запознахме и говорихме много дълго време. Може би над 3 часа обсъждахме старта ми и с каква песен да дебютирам. Именно така се появи "Звезда".

 

12.Как се запознахте с Меди?

  Павел: С Меди се познаваме от музикалното училище в Широка лъка, където сме завършили и двамата. Той е завършил доста преди мен, но често идваше да се види със старите си приятели, и се засичахме в коридорите на училището. Така се запознахме, преди около 4 години.

ПОЖЕЛАВАМЕ МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ НА МЛАДОТО ОТКРИТИЕ НА ПОП-ФОЛКА ПАВЕЛ И БЛАГОДАРИМ ЗА ИНТЕРВЮТО!