Причините, заради които една жена напуска мъжа, когото обича

Женското сърце е необятен океан, който може да побере и понесе какво ли не. Дори това да не са нещата, които заслужава, когато една жена обича, тя е склонна да се примири с много неща… докато търпението ѝ не достигне своя праг.

Причините, заради които една жена напуска мъжа, когото обича
Източник : lifezone.bg

За да се случи това, минава много време, в което тя вероятно ще даде втори шанс за десети път. И ако мъжът не промени себе си и държанието си, идва краят. Жената се отказва трудно от човека, когото обича, щом го направи, значи силите ѝ наистина са се изчерпали.

Ето ги причините, поради които това би могло да стане:

1.Защото уж е с теб, а всъщност е сама

Колкото и да се прави на силна, една жена е нежна, крехка и ранима, изпитвайки нужда от закрила. Виждайки своя закрилник в твоите очи, тя ти се отдава напълно. Очаква от теб да й помагаш, да я пазиш, да я обичаш, както тя теб. В крайна сметка, обаче, ако ти не правиш нищо от това, дори показваш не толкова добро отношение към нея, идва момент, в който на нея й писва. Тя впряга цялата си сила, за да си тръгне от теб и да потърси човекът, който ще сподели чувствата й.

2.Защото не се чувства желана

Да, тя вече е твоя и това не означава, че трябва да спреш да я ухажваш, да й казваш колко е красива, да и показваш, че си горд тя да бъде жената до теб. Напротив. Показвай й, че я желаеш непрекъснато, защото едно момиче да знае, че притежава твоя интерес, че не ти е омръзнала, че я обичаш и си щастлив, че е твоя. Печели я всеки ден, не я пренебрегвай. Когато тя започне да усеща, че не се интересуваш от нея, ще си тръгне. Ще потърси някой, който ще оцени и ще й даде вниманието, което заслужава.

3.Защото не си до нея

И морално, и физически. Няма те, когато тя се почувства безпомощна, самотна, тъжна. Жената има нужда да усети силата до себе си. Не, че е слаба, просто е устроена така че да търси сигурност, рамо, подкрепа и е избрала теб за тези неща. Избрала е ти да бъдеш нейния рицар, в чиято прегръдка може да се скрие от всичко и от всички. И ако откажеш или спреш да бъдеш нейната стена, тя ще извърне поглед и ще си тръгне. Ще потърси някой различен, някой по-добър, някой по-силен и смел да я обича и подкрепя, с когото да изградят бъдещето си заедно.