Жените с тези 4 черти от характера привличат най-силно мъжете

Кои са те?

Жените с тези 4 черти от характера привличат най-силно мъжете

Смята се, че мъжете гледат по-повърхностно на връзките. Ето защо те търсят лековати жени, с които по-скоро да си прекарват добре, отколкото да се впускат в дълготрайни обвързващи отношения.

Този подход в повечето случаи е само в началото или в случаите, в които мъжът не търси истинска връзка. Онова, което кара мъжете да се влюбят истински и дълбоко в една жена са качества, черти от характера, които принадлежат на силните, независими жени. Въпреки че се смята, че силните жени плашат мъжете, това не е съвсем така и далеч не се отнася за всички представители на силния пол.

Организираност 

Силните жени с привлекателно обаяние обикновено са добре организирани. Те познават добре целите си и умеят да ги преследват. Подреждат по такъв начин ежедневието и ангажиментите си, че всичко е с точно определено място в графика, без това да говори непременно за болестна педантичност.

Тази черта е привлекателна за мъжете, защото такива жени рядко изпадат в нервни кризи и безпомощност заради забравени ангажименти, просрочия, несправяне с някакви задачи. Интелигентните мъже знаят, че една силна жена може да си партнира с тях, за да доведат заедно живота си до по-високо ниво.

Интелект 

Изследванията показват, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като близки до себе си по интелект, хумор, поведение. Следователно средноинтелигентните и притежаващите по-висок коефициент на интелигентност инстинктивно търсят хора на тяхното или дори малко по-високо умствено ниво.

Комуникативност 

Обикновено успешните и силни жени са с добри социални умения и контакти. Те знаят как да привличат вниманието в положителен смисъл към себе си. Комуникативните умения се оказват силно привлекателен фактор при мъжкото влюбване, защото жени с подобна дарба в повечето случаи излъчват спокойствие и уравновесеност – качества, търсени от мъжете.

Независимост 

Накрая, но в никакъв случай не на последно място, идва независимостта. Тя има мощно притегателно влияние, което кара мъжете да преследват именно такива дами. Жена, която може сама да се грижи за себе си финансово, морално, физически и психически, е истински магнит.